Oglas
· · Komentari: 0
Bakina kuhinja

Recept za POSNU testeninu sa tunjevinom (FOTO/VIDEO)

Ručak za danas.

1604479093_tunjevina-logo.jpg
Foto: Privatna arhiva
Oglas

Odaberite omiljenu vrstu  testenine, uzmite praziluk, kuvan paradajz ili kečap, konzervu tunjevine i prelep obrok je  skoro spreman!  Recept je namenjen  za početnike u kuvanju koji još nisu imali prilike da spremaju testeninu sa tunjevinom. Naravno, i za sve one koji poste. Odlično  i veoma brzo rešenje  za ručak  ili večeru.

Potrebno je:

  • 300  gr testenine
  • 1/2 praziluka
  • ulje maslinovo
  • 100 ml kuvanog paradajza (može kečap)
  • začin, so biber
  • 1  konzerva tunjevine

Pročitajte još: Ne volite čaj, napravite SOK: Recept za malo drugačiju NANU

ž

Foto: Deposit

Testeninu skuvati, kad kažem testenina mislim na špagete sve vrste  rezanaca makarona itd.. Kuvanu testeninu ocediti. Na ulju propržiti praziluk da lepo omekne dodati začin suvi soli, bibera, kuvanog paradajza i pustiti da ukrčka i ispari tečnost.

Na kraju dodati tunjevinu pa i nju malo prodinstati. Sipati preko testenine i uživati u svakom zalogaju...

Pročitajte još: ĐUMBIR na 3 načina: Odlična ISHRANA za ljude sa dijabetesom
 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas