Oglas
· · Komentari: 0
SAVETI

Kako da vam kupatilo uvek bude čisto? Pogledajte 4 odlična predloga

Mama Mila daje praktične savete.

1617281356_bathroom-2094733_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Jedna mama sa TikToka odlučila je da nam pomogne u rešavanju kućnih problema vezanih za čišćenje kupatila. Čantel Mila iz Australije ima veliku publiku na svom nalogu gde redovno deli savete o domaćnistvu, a skoro je otkrila kako svoje kupatilo održava čistim, lepim i mirišljavim.

Pročitajte još: NEVEROVATNO! Ova žena sipa suncokretovo ulje u sve ODVODE već 25 godina, kad kod ODE NA ODMOR! I vi ćete

 

@mama_mila_

Secrets to a clean and beautiful bathroom 🌿 ##cleaninghacks ##homehacks ##tipsandtricks ##bathroomaesthetic

♬ Slumber Party (feat. Princess Nokia) - Ashnikko

 

  • wc dasku upotrebite za sušenje četke

Kada završite sa čišćenjam, ova mama preporučuje da četku stavite između wc daske i na taj način ćete je osušiti pre nego što je vratite u posudu. 

Pročitajte još: Trik star vekovima: Rešite se dosadnih mušica uz pomoć VINSKIH ČEPOVA

  • wc papir umočite u esencijalno ulje

Kako bi vaš toaletni papir izgledao baš kao i u hotelskim apartmanima, presavijte ga u trokut i pritisnite blago na morku slavinu, savetuje Mila. 

  • napravite sprej za čišćenje

Čantel navodi svoj trik za čišćenje ogledala i tuš kabine. - Upotrebite mešavinu od sirćeta, deterdženta za sudove i ulje čajevca. To je odlično sredstvo koje svako može napraviti kod kuće - rekla je u videu.

Pročitajte još: Ukoliko putujete u ove delove sveta ove neobični običaje za stolom morate ispoštovati

  • upotrebite eterična ulja

Svi žele da im je u kupatilu uvek sveže i čisto. Pa tako ovaj mama preporučuje esencijalna ulja. Dodajte tri kapi svog omiljeno ulja u držač za wc papir. Uz pomoć ovog trika celo kupatilo će mirisati. 

Video je pogledalo preko 400 hiljada ljudi, a mnogi su joj se zahvalili na ovim praktičnim savetima.  

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas