Oglas
· · Komentari: 0

KAKO DA ZELENA SALATA OSTANE SVEŽA I DO 30 DANA: Jednostavan trik uz koji će biti hrskava, kao da ste je tek kupili (VIDEO)

Uz jedan jednostavan trik zelena salata može da ostane hrskava

1678194960_shutterstock_363345332-zelena-salata.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Jedan korisnik TikToka je podelio jednostavan trik, koji njegovo povrće održava svežim i do mesec dana, a sve što vam treba je samo jedan jeftini proizvod.

Jednostavan trik sa aluminijumkom folijom može da održi zelenu salatu svežom, a i uštedeće vam novac.
Armen Adamjan postao je popularan na društvenoj mreži TikTok, zbog veoma korisnih saveta koje svakodnevno deli sa svojim pratiocima. Ovaj put je podelio caku kako da zelena salata ostane sveža čak i do 30 dana.

@creative_explained How to keep lettuce fresh for 30 days.. 😳 #lifehacks #cookinghacks #howto #lettuce ♬ original sound - Armen Adamjan

 

Rekao je: „Da li ste znali, ako uzmete zelenu salatu, umotate je u aluminijumsku foliju, pa je stavite u frižider, ostaće hrskava i sveža do 30 dana? Ne verujete? Probajte."

NJegovi pratioci su bili oduševljeni ovim videom.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas