· · Komentari: 0
ODMOR

HURGADA VAM OTVARA VRATA LUKSUZA: Izuzetno raskošan kutak za mir i tišinu pod toplinom sunca

Idealno mesto za odmor

1623433388_hurgada-.jpg
Foto: Promo

Na samo dvadesetak kilometara udaljenosti od  aerodroma u Hurgadi, na Crvenom moru, nalazi se zaliv Sahl Hasheesh. Naizgled beskrajnih 12,5 kilometara zlatne peščane obale nežno dodiruje prozirno plavo more u ovom zalivu, čije romantično ime prevedeno na naš jezik jeste „zelena dolina“.

Foto: Promo

U bajkovitu dolinu izuzetne lepote, sa građevinama i ukrasima iz persijskih i arapskih priča, ušuškao se ekskluzivan hotel sa pet zvezdica, Premier Le Reve 5* .  Govorimo o jedinstvenom hotelu, namenjenom onima sa istančanim ukusom i jasnim željama po pitanju toga kako njihov zaslužen odmor treba da izgleda. Hotel je, pre svega, namenjen isključivo starijima od 16 godina, te je potpuno posvećen udovoljavanju potreba gostiju kojima je potreban mir, odmor i odmerenost u svakom smislu. Veoma je interesantan parovima svih godina, a prava je poslastica za uživanje u medenom mesecu.  

 

Foto: Promo

Već sam ulaz hotela Premier Le Reve 5* i njegov svetao i prostran lobi govore sve prethodno navedeno. Ovde nema neželjene buke, samo prijatan žamor zadovoljnih gostiju. Bez ikakve žurbe, sve teče kao mirna reka, u urednim alejama prepunim brižno odgajanog cveća i palmi. Među njima putići za šetnju između bazena, kraj kojih su uredno poređane udobne, drvene ležaljke. Par koraka dalje, na suncu se prepliću tirkizne nijanse mora Hurgade . Ukoliko vam, nekim čudom dosadi kupanje u dubokom i plavom, topao pesak i koralni greben, hotel Premier Le Reve 5*  se može pohvaliti zavidnim izborom bazena. U onom najvećem, koji se u zimskom periodu greje, možete se zabaviti i razgibati uz odlično raspoložene animatore. Odmah do, nalazi se nešto manji bazen sa morskom vodom, a pored toga hotel ima još dva manja bazena, od kojih je jedan u takozvanoj „silent“ zoni, namenjen onima koji zaista žele potpuni mir i tišinu.

Foto: Promo

Kako bi sve prethodno pomenuto bilo upotpunjeno i drugim uslužnim zadovoljstvima, a pre svega gastronomskim, hotel  Premier Le Reve 5*  nudi ultra all inclusive koncept i nekoliko a la carte restorana različitih svetskih kuhinja. Počevši od glavnog hotelskog restorana „Turquoise“, preko italijanskog restorana „Bella“ i mediteranskog restorana „Mermaid“, do orijentalnih restorana indijske, japanske i kineske kuhinje, svuda odiše prijatna, spokojna atmosfera, u udobnom i elegantnom ambijentu.  

Foto: Promo

Jun u Hurgadi je prelep, temperature su visoke, ali I dalje prijatne i more postaje toplije iz dana u dan. Lagani vetar, blagi i topao rashlađuje noći I čini ih idealnim za šetnju ili uživanje u nekoj od bašti restorana ili barova u večernjim satima. Iskoristite last minute ponude i provedite jedan od najlepših meseci u godini na najlepši način. 

Foto: Promo

Za sve detalje posetite zvaničan sajt agencije „1 A Travel“, na kom uz samo par klikova možete rezervisati svoje letovanje iz snova. Ukoliko nam se pridružite u nameri očuvanja prirode i u prijateljskom nastojanju da naše okruženje zaštitimo, napravite online rezervaciju i aranžman platite elektronski, preko 1A Travel Green.  Istovremeno i time poštujete predložene mere i čuvate svoje i tuđe zdravlje. 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.