Oglas
· · Komentari: 0
promo

Najprimamljiviji beg od gradskog asfalta: Šest SPA PAKETA ZA šest TOP TIKETA

Poslednji dani jula donose nam pravi pakao

1658835501_1920x1080.jpg
Foto: Promo
Oglas

Meteorolozi najavljuju tropske temperature, a brojevi na Celzijusovoj skali prelaziće i brojku od 40 stepeni. Spremili smo pravu stvar za tebe, alternativu za pravo osveženje.

Upravo su brojevi u centru pažnje, i to njih 48. Vrhunski bazeni, sjajna usluga, svež planinski vazduh i netaknuta priroda Rtnja. Privukli smo tvoju pažnju? U periodu od 27. do 29. jula izaberi svoju srećnu kombinaciju na  Mozzart Lucky Super 6, kladi se onlajn i osvoji romantični spa užitak za dvoje u hotelu Ramonda.

Sve što treba da uradiš jeste da u pomenutom trodnevnom periodu igraš na omiljene brojeve putem interneta i ostvariš broj poena veći od ostalih igrača. Šest igrača koji budu imali po tri tiketa sa najvećim ukupnim brojem poena imaće privilegiju dvodnevnog odmora u luksuznom spa centru Ramonde.

Paket uključuje noćenje za dve osobe, večeru, doručak u krevetu, penušavo vino La Contesa u okviru room service-a, korpu voća, duo relax masažu od 30 minuta, kao i korišćenje spa centra. Nagrade ćemo uručiti u formi vaučera kada se završi takmičenje, a treba da ih iskoristiš do 22. 12. 2022.

Dobitna kombinacija za SPAs od vrućine.

Spremi svojih top 6.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas