· · Komentari: 0
ODMOR

NESTVARNE LEPOTE BODRUMA PRED VAMA: Uz to i nestvarno dobar popust od 45% za određene termine i rezervacije do kraja meseca

Puno sunca, miris mediteranskog bilja u koje je obrasla okoliš gotovo svakog hotela, boja mora koja se teško može opisati rečima…

1622044824_GLAVNA-PR-Sundance5.jpg
Foto: promo

Ako ste bili nekada u Bodrumu, svakako znate o čemu pričamo, ali ako niste, sada je idealan trenutak za to. Leto se približava laganim koracima, još uvek nema velikih vrućina, kao ni gužve, a hotel koji vam danas predstavljamo, odobrava veliki popust od 45% na rezervacije određenih termina do kraja maja.

Sundance Resort 5*  je smešten na 20km udaljenosti od centra Bodruma, u malom, ljupkom mestu Turgetreis. Od aerodroma u Bodrumu, udaljen je 51 km. Lokacija je idealna za pravi odmor u mirnijem i prirodnijem okruženju, ali bez problema ćete posetiti Bodrum, ukoliko vam je to želja, jer su vam na raspolaganju dolmuši, sa kojima možete gde poželite. Ono što je daleko važnije kod lokacije hotela koji birate, jeste da se on nalazi na svojoj plaži, a to jeste slučaj sa ovim  hotelom. Nalazi se na svojoj peščanoj plaži, dugoj 170m, koja ima i jedan dok. Upotreba suncobrana, peškira i ležaljki je besplayna za goste hotela.

Foto: promo

Sundance Resort 5* nije veliki hotel, ali ima sve što vama i vašoj porodici, ili prijateljima, može biti potrebno da sutra, po povratku, odmor nazovu savršenim. Hotel je prilagođen osobama koje koriste invalidska kolica, što podrazumeva i rampe na ulazima u bazen. Mislilo se i na najmlađe, pa su sadržaji za decu bogati i raznovrsni: mini klub, igralište, dečiji bazen, mini disko i brojne animacije u toku dana i večeri.

U ovom hotelu će zabavu pronaći i odrasli, bilo da im je želja da se lagano rekreiraju, potpuno opuštaju ili da naprave savršeni miks ta dva. Tu je glavni bazen za odrasle, sa animacijama, relax bazen, bazen sa dva tobogana, zatvoreni bazen, aerobik, fitnes, odbojka na plaži, pikado, boćanje i brojne druge, kako dnevne, tako i večernje animacije.

Foto: promo

Svaka od 251 sobe u hotelu Sundance Resort 5* poseduje klima uređaj, SAT LCD TV, set za kafu i čaj, fen za kosu, mini bar koji se dopunjava vodom, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Gostima su, u zavisnosti od njihovih potreba, na raspolaganju standardne, porodične ili povezane sobe, kao i apartmani. Takođe, postoje dve smeštajne jedinice prilađene onim gostima koji koriste invalidska kolica. Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive, što podrazumeva glavne obroke (doručak, ručak, večera i ponoćna užina) u glavnom restoranu, ali i preukusne zalogaje u vidu užina, kolača, kafe i čaja, i drugih lokalnih pića, na određenim mestima u predvđeno vreme. Jedno je sigurno, niko neće ostati gladan, jer je turska hrana uvek u izobilju i uvek preukusna. Osim glavnog, tu su i a la carte restorani riblje i internacionalne kuhinje, koje gosti hotela mogu koristiti jednom u toku boravka bez nadoknade, uz prethodnu rezervaciju.

Od ostalih sadržaja bismo izdvojili Spa centar u kojem se mogu koristiti sauna, i tursko i parno kupatilo, ali i masaže i tretmani raznih vrsta uz određenu nadoknadu. Pored toga, hotel undance Resort 5* ima mini market, frizerski salon, rent-a-car i usluge pranja i peglanja veša, kao usluge koje se dodatno naplaćuju, ali umeju da budu od velike koristi.

Foto: promo

Brojni su hoteli ovog kvaliteta u prelepom Bodrumu, ali ništa manje dobru ponudu nemaju ni oni na obali Antalije. Ukoliko ste zainteresovani i za druge destinacije pored Turske kod nas možete odabrati i letovanje u Egiptu, bilo da su u pitanju Hurgada ili Šarm El Šeik.

Ovim putem vas i pozivamo da iskoristite neverevotne popuste za rezervacije napravljene do 31.05. za pojedine hotele u Turskoj. Čak 50% su niže cene za aranžmane za hotel Transatlantik Hotel & Spa 5* u Kemeru, do 19.06., zatim isti popust od 50% za Spice Hotel & Spa 5* i polaske do 06.07.

Foto: promo

Za koju god destinaciju da se odlučite, rezervaciju možete napraviti i online putem našeg sajta, kao i telefonski putem call centra gde će vam se na broj 011 655 78 00 ljubazne kolege javiti i dati sve potrebne informacije.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.