Oglas
· · Komentari: 0
promo

HIT ponude u Travelland-u: Carine hoteli 4* i 5* u Crnoj Gori već od 298€ za 7 noći u junu i julu

Ukoliko ste odlučili da najtoplije dana u godini provedete na Crnogorskom primorju, mi vam u tom slučaju pomažemo u izboru adekvatnog hotelskog smeštaja

1655840135_naslovna.jpg
Foto: Travelland
Oglas

Agencija “Travelland” ima specijalne ponude aranžmana po takozvanim last minute cenama.

Dani su sve topliji, što je znak da je vreme za odmor na moru. Prilika za to ukazuje se već od 25. juna. Crna Gora obiluje odličnim hotelima, a neki od njih nalaze se u ponudi agencije “Travelland”. Kako bismo vam uštedeli vreme i energiju, izdvajamo iz široke ponude neke od hotela po sjajnim cenama za sezonu leto 2022.


Foto: Travelland

U mestu Kumbor, na udaljenosti 9 km od Kule sa satom u Herceg Novom smešten je potpuno novi hotel Carine Hotel Kumbor 5* (ex Iberostar). Hotel u ponudi ima privatnu plažu, nepušačke sobe i besplatan WiFi, kao i parking sa dovoljnim brojem mesta. U hotelu možete da igrate stoni tenis i bilijar i da iznajmite bicikl i automobil. Gostima su na raspolaganju poslovni centar i bankomat. Osoblje hotelske recepcije će gostima rado pružiti korisne informacije o okolini.  Last minute cena za smenu od 25.6. je 298 evra za 7 noćenja, a za 10 noćenja 435 evra po osobi. Ostale smene u julu su: 01; 02; 09; 11.07.

Foto: Travelland

HOTEL DELFIN - Ex Iberostar 4*, sa sopstvenom plažom i pogledom na Bokokotorski zaliv od kojeg zastaje dah, hotel predstavlja odličan izbor za odmor. Moderno opremljene i komforne sobe, bazen i salon lepote, kao i mini klub za najmlađe, učiniće boravak izuzetno prijatnim. Nalazi se u mirnom, ribarskom mjestu Bijela, opština Herceg Novi, pored mora i sopstvene plaže. Plaža je šljunkovita i betonska i nalazi se ispred samog hotela. Najniža cena boravka je 315 evra za smenu 25.6. na 7 noćenja, tj. 462 evra na 10 noćenja.
Ostale smene u julu su: 01; 02; 09; 11.07.

Foto: Travelland

Bijela je iznedrila još jedan hotel za svaku preporuku, pored samog mora - Carine Hotel Park Bijela 4*. U ponudi hotela su privatna plaža, zatvoreni bazen i otvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sadržaji za sportove na vodi i usluge iznajmljivanje automobila i bicikala. Wi-fi je besplatan za goste hotela. Već tokom vikenda uživajte u svim čarima mesta i samog hotela po ceni od 364 evra za 7 noćenja (double room see view), ili od 535 evra za 10 noćenja.
Ostale smene u julu su: 01; 02; 09; 11.07.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook  i Instagram.

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas