Oglas
· · Komentari: 0

Premijum pogodnosti na dlanu

Pitate se koja li je tajna tako sjajnog iskustva? Mastercard Premium Travel program. To je skup posebno osmišljenih pogodnosti koje na svakom koraku putovanja donose dodatnu vrednost.

1656599383_MC-TR-2022---05-e-commerce-instore---2-SRB---1200x800.jpg
Oglas

Pesak pod nogama. Pogled na horizont u kome se stapaju dve plave boje - more i nebo. Radost obilaska nove destinacije – sve su to asocijacije na nezaboravan odmor. Kada putujemo, posebno nam je važno da uštedimo sebi vreme i živce, da pojednostavimo aktivnosti i jednostavno, da preusmerimo sve snage u kreiranje nezaboravnih trenutaka.

Pitate se koja li je tajna tako sjajnog iskustva? Mastercard Premium Travel program. To je skup posebno osmišljenih pogodnosti koje na svakom koraku putovanja donose dodatnu vrednost.

Od trenutka planiranja putovanja, preko vremena provedenog na aerodromu do odmaranja na izabranoj lokaciji, Premium Travel program ima ponudu za vas, zato obavezno proverite koje su to pogodnosti koje vam stoje na raspolaganju:

  • Brzi prolaz aerodromskih kontrola vam omogućava da izbegnete čekanje u ponekad beskrajnim redovima na punktovima za aerodromske kontrole. Odaberite aerodrom sa koga putujete u aplikaciji ili na veb sajtu, rezervišite svoj termin i ostavite čekanje na pasošku, carinsku ili sigurnosnu kontrolu iza sebe, jer vas čeka i...
  • Besplatno korišćenje Biznis klubova na aerodromima u Beogradu, Sarajevu i Beču, kao odličan način da se opustite pred let.
  • Dok se opuštate, rasteretite i svoj prtljag suvišnih kilograma papira od magazina. PressReader, globalni digitalni kiosk, će vam u jednoj aplikaciji dati pristup hiljadama međunarodnih i domaćih izdanja na sve teme, na preko 60 jezika i iz 127 zemalja sveta. Tako ćete među prvima saznati vruće vesti iz svetskog džet seta ili info od finansijskih savetnika koje su investicije trenutno aktuelne. Kad smo kod aktuelnih vesti, neka vam telefon bude pri ruci a usluga Digital Bodyguard omogućena, jer ćete tako u svakom trenutku imati ažurnu informaciju o potencijalnim rizicima koji se dešavaju u vašoj blizini, naravno, uz odgovarajuće savete u realnom vremenu o tome kako da ih izbegnete. Na kraju, ne zaboravimo šoping. Korisnike Mastercard Premium kartica očekuju pogodnosti u vidu automatskog keš-beka ili dodatnih benefita kod luksuznih trgovaca širom sveta. Program Mastercard Travel Rewards otvara vrata uživanju u prestižnim brendovima, hotelima, spa centrima, restoranima i mnogim drugim sadržajima na nov nači.

Posetite www.mastercard.rs i srećan vam put!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas