Oglas
· · Komentari: 0
digitalna komunikacija

BLOKIRALI ste nekoga na WhatsAppu? Evo šta će ta osoba VIDETI na svom telefonu?

WhatsApp je jako popularna aplikacija za dopisivanje koju mnogi koriste kao glavnu metodu digitalne komunikacije.

1597395470_cellular-2866230_1280.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ako nekog odlučite da blokirate na WhatsAppu, nećete više unutar aplikacije primati njihove poruke, pozive i objave statusa, prenosi tportal.

Pročitajte još: Grade se STANOVI za porodice sa decom na Novom Beogradu - EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Pitanje je što će se dogodi kada nekog odlučite da blokirate ili on blokira vas.

Za početak, u prozoru za ćaskanje nećete videti kada su zadnji put bili aktivni. Ako nekoga blokirate, nećete od te osobe primati poruke. Čak i ako ih pošalju, nikad se neće pojaviti na vašem telefonu. Vaše informacije (status, promnjene profilne slike, oznaka ‘posljednji put viđen’ – neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Pročitajte još: Da li znate koliko PLAĆAJU hakeri za VAŠ PROFIL na Facebook-u?

Blokiranje osobe na WhatsAppu će možda prekinuti direktni kontakt s osobom, ali ga neće izbrisati iz vašeg imenika. Kontakt ćete morati da izbrišete ručno iz telefonskog imenika.

Pročitajte još: Evo kako da znate da li je ŽENA USAMLJENA na osnovu njenog FACEBOOK i INSTAGRAM profila!

Blokadu možete povući, što znači da ako vam treba mala pauza i dalje ćete moći s osobom razgovarati kada blokadu odlučite da poništite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas