Oglas
· · Komentari: 0
TV PRVA

Dritan Abazović – ekskluzivno u Jutru na Prvoj!

Četvrtak 21.01. od 06.55h

1611154205_1583-Marijana-Tabakovic.jpg
Foto: Promo
Oglas

Prvi put za medije u Srbiji, nakon konačnog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti, potpredsednik Vlade Crne Gore, Dritan Abazović, govoriće o optužbama iz Crne Gore da Aleksandar Vučić šalje paravojne formacije u Nikšić, o hapšenju Brana Mićunovića i sinovca Andrije Mandića, o borbi protiv kriminala i uništavanju najpoverljivijih dokumenata crnogorske tajne službe.

U Jutru ćemo čuti i ličnu ispovest Đorđa Joksimovića, stvarnog junaka filma "Otac", Srdana Golubovića, koji je ovenčan nagradama na Berlinskom filmskom festivalu i priznanjima na drugim međunarodnim i domaćim festivalima. Saznaćemo koga on vidi kao krivca za to što je već pet godina razdvojen od dece. Zaštitnik građana Zoran Pašalić reći će nam zbog čega je naložio ponovno otvaranje Joksimovićevog slučaja i zbog čega on traje ovoliko dugo.

Gost Marijane Tabaković, koja će voditi Jutro, biće i čuveni advokat Toma Fila, koji će se osvrnuti na goruću temu, slučaj reditelja Mike Aleksića, osumnjičenog za višestruko silovanje polaznica njegove škole glume, i objasniti u kojim slučajevima advokat neće da brani optuženog za silovanje.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas