Oglas
· · Komentari: 0

Adel prekinula koncert kada je čula za smrt Metjua Perija: "Nikada ga u životu nisam srela, ali..."

Adel je sinoć pauzirala koncert u Las Vegasu kako bi odala počast preminulom glumcu Metjuu Periju.

1698585043_Untitled.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac, koji je postao svetki poznat glumeći simpatičnog Čendlera Binga tokom 10 sezona kultne američke komedije "Prijatelji", preminuo je u svojoj kući u Los Anđelesu.

Vest o Metjuovoj smrti dotakla je ljude širom sveta, a među njima je i pevačica Adel koja je za tragičnu vest saznala na svom koncertu.

- To je uvek tako šokantno, posebno neko ko te je nasmejao i ko je uneo toliko radosti u tvoj život. To je ono što mi je toliko čudno, nikada ga u životu nisam srela. Ima nešto, osećate se tako tužno zbog toga, posebno zato što ne znate šta se dešava - rekla je okupljenima na koncertu prenosi Dejli Mejl.

- Bio je tako otvoren sa svojom borbom sa zavisnošću i trezvenošću, što mislim da je neverovatno, neverovatno hrabro“.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas