Oglas
· · Komentari: 0

Aleksandri Prijović se slošilo na sceni: Prekinula koncert

Aleksandra Prijović sinoć se slošilo na sceni zbog čega je na kratko prekinula koncert.

1711009232_aleksandra_prijovic_13022024_0111.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava svoj prvi koncert u Kragujevcu, u čuvenoj hali "Jezero".

Pevačici se u jednom trenutku slošilo zbog čega je sela kako bi došla sebi, piše "Republika".

Pevačici su prišle devojke koje su bile na sceni, te joj dale i papire, kojima je počela da se hladi. Vrlo brzo je došla sebi i nastavila koncert.

Inače, pevačica je na samom početku koncerta bacila publiku u trans. Izašla je u izazovnoj kombinaciji na binu, a svi su gledali u njen dekolte. Ona se potom obratila publici i otkrila šta joj je kum Aco Pejović poručio pre koncerta.

- Pre nego što je trebalo da krenem u Kragujevac, čula sam se sa mojim kumom Acom Pejovićem, rekla sam mu da večeras imam koncert, a on mi je rekao: "Nisi svesna kakva je to publika tamo i kakva će to žurka biti" - rekla je Prija.

(Republika)

BONSU VIDEO

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas