Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ammar Mešić otkrio nepoznate detalji o sebi: Ovo sigurno niste znali o mladom glumcu!

Mladi glumac iznenadio je mnoge

1635402081_ammar.jpg
Foto: Instagram printscreen/ammarsadvam
Oglas

Glumac Ammar Mešić, kog publika gleda kao Strahinju u popularnoj seriji "Igra sudbine", kaže da je veoma skroman momak, te da ne rasipa novac. Kako je ispričao, on se redovno vozi gradskim prevozom.

Pročitajte još: NJen porođaj se umalo završio tragično: Poznata glumica prvi put govorila o trudnoći i posledicama sa kojima se suočila

- Vozim se autobusom, ne bih dao pare za taksi ni u ludilu - rekao je Ammar.

On je dodao da mu fanovi često prilaze u prevozu, slikaju se sa njim i traže autogram.

Glumac je naveo i da retko odlazi u noćni provod, kao i da je maksimalno posvećen svom psihičkom i fizičkom zdravlju.

 Dosta radim na sebi i fizički i psihički. Sve to kada se spoji, i kada uveče dođem kući, budem zadovoljan što svoj život živim na stabilnim nogama i što je usklađen sa mozgom i dušom - objasnio je Mešić.

Podsetimo, Ammar je svojevremeno priznao da je od honorara koji je zaradio u "Igri sudbine" vratio dugove koje je imao.

Od prvog honorara vratio dugove

- Od prvog honorara sam vratio dugove koje sam imao, a ostalo sam podelio roditeljima i braći, ništa posebno nisam sebi kupio, osim frižidera koji sam igrom slučaja kupio tik pred početak vanrednog stanja, i ispostavilo se da je to dobra investicija jer bih umro od gladi da nisam imao veći frižider. Ne patim za skupim stvarima, telefonima i automobilima, štedim i čuvam, znam da ova situacija neće trajati zauvek - rekao je on pre nekoliko meseci, a tom prilikom je otkrio i da se nikad nije libio nijednog posla, kao i da je svojevremeno radio u kol-centru:

- Nemam plan B, nego živim od danas do sutra, ali se nikad nisam libio nikakvog posla - da li je to konobarisanje ili kol-centar, u kome sam takođe radio. Plan B je u mojoj glavi bio inostranstvo, kao i kod većine mladih, ali eto sve dobro se desilo u pravom momentu i moja uloga u seriji "Igra sudbine", i nadam se da će se i tim tokom nastaviti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas