Oglas
· · Komentari: 0

"Šta ćeš da budeš - pevaljka?!"Angelina nije imala podršku svoje PORODICE na početku karijere

Pevačica Angelina je dokazala da je jako talentovana i da može da ostvari svoje snove

1667726561_Foto-Ataimages.rs-Angelina.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Anđelina Vujović koja nastupa pod pseudonimom Angelina, postala je jako popularna u proteklih par godina. Međutim, ona je u emisiji "Magazin in" kod Sanje Marinković objasnila kako njen početak uopšte nije bio lak. Roditelji joj nisu pružili podršku jer je htela da napusti školu zbog karijere, sa čim se oni nikako nisu složili.

"Nisu mi odmah rekli 'bravo'. Nisu mi rekli, jer sam ja to njima saopštila u srednjoj školi. Stigla sam kući jednog dana i rekla: 'E, ja više neću da idem u školu, shvatila sam da gubim vreme i da mogu sve to da završim vanredno'. Htela sam da idem na probe sa bendom, da probam da nastupam, da radim... Naravno da sam čula jedno veliko 'ne' od svojih roditeljka i znam da je to tada bio veliki skandal u mojoj porodici. Baka mi je rekla:'Šta ćeš da budeš - pevaljka?!'", rekla je pevačica u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još: Da li se sećate kako je Seka Aleksić izgledala na početku KARIJERE? Natapirana kosa, mini suknje i tanke OBRVE - pevačica u neprepoznatljivom izdanju (FOTO)

Danas je situacija drugačija. Svi su ponosni jer je Angelina uspela da ostvari svoje snove.

"Mama me je uvek razumela i iako je prvo rekla da nije za to, na kraju je bila jedina koja me je podržala u tome. Danas su svi jako ponosni na mene".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas