Oglas
· · Komentari: 0

"Mog OCA nije bilo godinama": Angelina progovorila o najtežem periodu kroz koji je prošla

Poznata pevačica retko priča o privatnom životu, ali ovog puta je odlučila da progovori o jednom od najtežih perioda koji je prošla u životu

1708082809_Foto-Ataimages.rs-Angelina.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Anđela Vujović, Angelina ne eksponira svoj privatni život u javnosti, a sada je prvi put je progovorila o porodičnim problemi.a

Naime, ona je priznala kroz šta je prolazila tokom tinejdžerskih dana, a ovaj period definitivno ne može da izbriše iz sećanja. Angelina je progovorila o razvodu roditelj i očevom odlasku iz Srbije, zbog čega je dugo patila.

Kako i sama govori, bila je posebno vezana za svog oca, te nije mogla da prihvati činjenicu da je on otišao čak u Kinu i da se nije pojavljivao nekoliko dana, što je za nju bio bolan udarac.

Angelina je, nakon dve godine, ipak odlučila da ga poseti i ode u Kinu, nakon čega su obnovili komunikaciju, ali ovaj period je zasigurno ostavio pečat na njen život:

- Moji su se razveli kad sam ja imala 15 godina, to je za svako dete teško, ali manje-više to, nego je tada moj tata morao da se preseli u Kinu, zbog posla, nije ga bilo par godina sigurno. I tada nismo razgovarali, to je bio težak period za oboje. Ja sam posle otišla u Kinu, nakon dve godine, tada smo krenuli da razgovaramo opet - priznala je pevačica u jednoj emisiji.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas