Oglas
· · Komentari: 0

Bivši VERENIK Ivane Vulete: Bila je sa njim 10 godina, pa je umesto svadbe usledio raskid (FOTO)

Ivana Vuleta je bila u dugogodišnjoj vezi sa sportskim trenerom Vladimirom Kumrićem

1693136695_Foto-Ataimages.rs-Ivana-Vuleta.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ivana Vuleta je šampionka sveta u skoku u dalj. Na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, Ivana je nestvarnim skokom 7,14 metara postavila novi rekord Srbije i postigla najbolji skok ove sezone.

Iako je na stazi neustrašiva i borbena, privatni život čuva daleko od očiju javnosti. Od 2021. godine je u braku sa Markom Vuletom. Svadba je održana bez prisustva medija, a o svom izabraniku sportistiknja govori retko.

- Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim - rekla je Ivana tada za medije.

 

Ivana je svog sadašnjeg supruga srela kada se najmanje nadala - tek što je raskinula desetogodišnju emotivnu vezu sa Vladimirom Kumrićem. Šampionka je sportskog trenera upoznala 2008. godine, nakon Olimpijskih igara u Pekingu, a prvi korak načinila je Ivana. Jedna njena poruka bila je dovoljna da otpočnu vezu, a Vladimir je nakon pet godina zabavljanja, 2014. godine, zaprosio lepu sportistkinju. On joj je uz pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo" na jednom salašu u Vojvodini poklonio dijamantski prsten.

Usledio je zajednički život, ali do svadbe ipak nije došlo. Raskinuli su 2019. godine, što je Ivana tada i potvrdila.

 

- Određeno vreme nisam u emotivnoj vezi, ali o tome ne želim da pričam jer mi je privatnost veoma važna. Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena - rekla je ona tada za "Hello". Vladimir je nastavio da se bavi sportom, a sudeći po Instagramu ostvario se i kao otac.

Foto: Instagram printskrin/Vladmir Kumrić

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas