· · Komentari: 0
OTVORENO

Bolna ispovest poznate pevačice: Lejdi Gaga progovorila o silovanju ... "Ostavio me je trudnu na uglu...." (VIDEO)

Pevačica prvi put pred kamerama je progovorila o paklu koji je proživela sa 19 godina

1621669938_gaga.jpg
Foto: YouTube printscreen /Oprah show

Lejdi Gaga, odlučila je da u dokumentarnom filmu kod Opre Vinfri, otvori dušu i ispriča sve o nemilom događaju koji joj se dogodio sa 19 godina. Pevačica se kroz suze prisetila trenutka, kada je počeo pakao sa muzičkim producentom: 

Pročitajte još: Hurricane nastupaju večeras u finalu Eurosonga! Devojke spremne da prestižno takmičenje dovedu u Srbiju (VIDEO)

- Imala sam 19 godina i radila sam u tom poslu, a producent mi je rekao: "Skidaj odjeću". Ja sam rekla ne. Onda sam samo otišla, a on mi je rekao da će spaliti svu moju muziku i nije se zaustavio. Nije prestao da me zapitkuje. Samo sam se zaledila, sada se ni ne sećam svega - rekla je Gaga i dodala da je trudnu ostavio na uglu.

Iako nije htela da imenuje producenta, Lejdi Gaga kaže da je zbog čitave situacije, bila jako psihički loše, kao i da je u jednom momentu doživela nervni slom:

- Prvo sam bila slomljena, posle toga sam otupela, a onda sam nedeljama bila bolesna. Shvatila sam da je to ista vrsta boli koju sam osećala kad me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu ispred kuće mojih roditelja jer sam povraćala i osećala mučninu. To se događalo jer sam bila zlostavljana i jer sam meecima bila zatvorena u studiju - rekla je pevačica.

Pročitajte još: "Proći ćeš me ti..." Milica Todorović objavila deo teksta i spota nove pesme, EMOCIJA kao nikada do sada (FOTO)

-Sedam godina nikome nisam pričala o tome. Nisam znala kako da prestanem da krivim sebe. Sve me je to potpuno promenilo - zaključila je Lejdi Gaga.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.