· · Komentari: 0
BORBA ZA STARATELJSTVO

Bred Pit u problemu: Nema dogovora sa Anđelinom Džoli

Glumac u borbi za starateljstvo nad decom

1599812189_bred-pit.jpg
Foto: YouTube printscreen /today

Odnosi između Anđeline Džoli i Bred Pita i nakon četiri godine od rastanka i dalje su napeti. Situacija se pogoršala uoči suđenja za starateljstvo.

Pročitajte još: Navikli ste da samo ŽENE posećuju ESTETSKE HIRURGE? Ipak ne, i ovi slavni GLUMCI idu pod nož (FOTO)

Bivši supružnici se i dalje prepiru oko podele vremena koje će provoditi sa decom, a Bred želi da pop pola dele starateljstvo. Glumica odbija sporazumni razvod i njegove zahteve da deca žive u Los Anđelesu. Anđelina želi da se sa decom navodno preseli u Veliku Britaniju.

Par koji se 2014. godine venčao na imanju u Provansi, narušio je odnose zbog Bredovog poteza, kada je svoju novu devojku Nikol, odveo upravo na imanje gde su njih dvoje izgovorili sudbonosno da. Anđelina je burno reagovala na ovakav potez svog bivšeg supruga.

Pročitajte još: Slavni par KRIO da ima koronu: Obilazili prijatlje i zarazili osoblje

 

- Znao je šta radi - tačno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu devojku Nikole odveo je na imanje... Jednostavno ga nije zanimalo da li će Anđelina podivljati, ali njena reakcija je bila očekivana - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How I remember them 😭😍 #Brangelina #AngelinaJolie #BradPitt #Couple

A post shared by Angelina Jolie & Brad Pitt (@mybrangelina) on

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.