· · Komentari: 0

ČEKA SE REAKCIJA KRALJICE: Kejt Midlton i princ Vilijam iznenadili javnost! Situacija u kakvoj ih javnost do sada nikada nije videla (FOTO)

Opustili se u javnosti

1657272588_kejt.jpg
Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton u javnosti su uvek suzdržani, tako da nismo imali prilike da ih vidimo u situacijama kada razmenjuju nežnosti.

Pročitajte još: Pre veze sa Pikeom, Šakira je deset godina provela sa muškarcem koji je tužio za 250 miliona dolara: Evo ko je u pitanju

Pravila britanskog kraljevstva su stroga, pa vid izliva emocija, smatra se kao ozbiljan prekršaj, koji se ne toleriše, a to je jedan od razloga zbog kog se u javnosti često ponašaju kao "poslovni partneri".

Ipak, sada su se pojavile fotografije sa" Royal Charity Polo kupa", koji je održan u Vindzoru, a s obzirom da je Vilijem pobedio, Kejt mu je srdačno čestitala, zagrljajem i poljupcem u obraz, a kasnije su zagrljeni šetali po terenu.

Zbog prevelikog adrenalina zbog sportskog takmičenja, ne čudi što su kod Kejt preovladale ovakve emocije, a kako će reagovati kraljica Elizabeta Druga i da li će ih prekoriti zbog ovakvog ponašanja, saznaćemo u narednom periodu.

BONUS VIDEO:

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.