Oglas
· · Komentari: 1

Da li kraljevska palata KRIJE nešto? Kejt Midlton se mesecima ne pojavljuje u javnosti, a nepoznato je i od čega je bolovala

Uprkos intenzivnom ispitivanju, britanska kraljevska porodica bila je škrta na rečima o specifičnostima Kejtinog zdravstvenog problema, što je dovelo do raznih nagađanja

1709028188_1706530264_415295558_1563375774440371_4817265655791154575_n.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza Kejt Midlton je prošlog meseca podvrgnuta delikatnoj operaciji abdomena koja ju je udaljila iz javnog života, a njen povratak zvaničnim dužnostima očekuje se tek u aprilu. Informacije o njenom zdravlju, koje je palata davala na kašičicu, podstakle su nagađanja i zabrinutost, kao i novinske istrage o tome šta se događa s Kejt.

Uprkos intenzivnom ispitivanju, britanska kraljevska porodica bila je škrta na rečima o specifičnostima Kejtinog zdravstvenog problema, što je dovelo do raznih nagađanja.

U početku su se pojavile glasine o potencijalnoj dijagnozi raka, koje je Kensingtonska palata brzo demantovala bez otkrivanja daljih pojedinosti. Kružili su i izveštaji o tome da je princeza intubirana, ali demantovani su od strane palate.

U poslednje vreme sugeriše se da Kejt ima Kronovu bolest, što daje potencijalno objašnjenje za njen produženi oporavak, ali i dalje nema zvanične potvrde tih glasina, piše Marca. Kronova bolest je upalna bolest probavnog sistema koja pogađa decu i odrasle. Uzrok Kronove bolesti nije poznat.

Britanski mediji pišu čak da je Megan Markl nazvala svoju jetrvu kako bi joj pružila podršku u teškim trenucima.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža iskoristili su činjenicu da su im deca na školskom raspustu kako bi se povukli u Sandringam, osamljeno mesto idealno za oporavak daleko od pogleda javnosti.

Poslednje zvanično saopštenje palate o Kejtinom zdravlju objavljeno je 29. januara, a tad je rečeno da se Kejt oporavlja nakon otpuštanja iz bolnice u Vindsoru.

Nakon toga je Midlton navodno nastavila da radi od kuće, pod nadzorom predanog tima od dve medicinske sestre.

NJene poslednje fotografije nastale su na božićnoj misi 25. decembra prošle godine pa je jasno zašto se javnost brine. Pogotovo kad se uzme u obzir da je palata bila mnogo otvorenija oko zdravlja kralja Čarlsa, kod kog je otkriven rak.

(Story.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas