Oglas
· · Komentari: 0

Điđi Hadid se smatra jednom od najlepših žena na svetu, a evo šta zapravo ona misli o sebi

Bez Điđi Hadid ne može da prođe nijedna važna nedelja mode

1678194602_profimedia-0759586612.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Điđi Hadid se smatra jednom od najuspešnijih manekenki na svetu, zajedno sa rođenom sestrom, Belom Hadid.

Manekenka, čije je pravo ime Jelena Hadid (27), ćerka je holandske manekenke Jolande Hadid, koja je i sama veoma uspešna, dok joj je otac palestinski investitor, Mohamed Hadid.

- Roditelji su mi rekli: "Samo zato što imaš roditelje koji su bili uspešni, to ne znači da ne treba da radiš i budes vredna - iskrena je bila Điđi, prenosi Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Na putu do svetske slave, Điđi je prvi put zakoračila na pisu sa samo dve godine. Nastavila je da radi sa poznatim brendovima, pre nego što je debitovala na Nedelji mode u NJujorku 2014. godine i od tada je sve poznatija i traženija na pistama širom sveta.

A iako uz njeno ime često ide epitet "najlepše", Điđi je dodala da ne misli da je „najlepša osoba na svetu“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas