Oglas
· · Komentari: 0

Dok svi bruje o njenoj vezi sa Igorom Jurićem, Milena Ivanović zapalila Instagram fotografijom sa letovanja (FOTO)

Supruga pokojnog Olivera Ivanovića uživa u čarima leta

1657694833_milena.jpg
Foto: Instagram Youtube ilustracija
Oglas

Milena Ivanović, pre nekoliko nedelja bila je glavna tema svih medija, nakon što je potvrdila vezu sa ocem pokojne Tijane Jurić, Igorom.

Pročitajte još: DVA TROFEJA U RUKAMA: Jovana Jeremić pokazala dečka i osvojila prestižnu nagradu (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon čitave pompe u medijima, Milena je odlučila da obriše sve slike sa Igorom i zaključa profil, jer je navodno njena objava izazvala haos u ljubavnom životu.

Počele su spekulacije, da su se ona i Igor rastali, a sada se Milena ponovo vratila u punom sjaju na Instagram. Otključala je profil i postavila sliku sa letovanja u jednodelnom kupaćem kostimu, kako pozira u izazovnoj pozi.

Pročitajte još: ZAVIRITE U LIDIJINU DEVOJAČKU SOBU IZ '91: Vidite njenu sestru, roditelje, šta je čitala i kako im je izgledao stan (FOTO)

Fotografija je izazvala razne pozitivne komentare, a za samo nekoliko sati skupila je par hiljada lajkova. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas