Oglas
· · Komentari: 0

Dragan Kojić Keba pokazao BRATA: Takođe se bavi pevanjem, a mnogi kažu da je sličnost između njih neverovatna (FOTO)

Keba je prvi put u javnost predstavio svog brata Gorana koji je takođe pevač

1676806935_Foto-Ataimages.rs-Dragan-Kojic-Keba.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevač Dragan Kojić Keba gostovao je u jednoj emisiji, a sa sobom je poveo pojačanje - svog brata.

Naime, Keba je prvi put u javnost predstavio svog brata Gorana koji je takođe pevač.

- Ovo je moj rođeni brat od tetke, pa jeste tako. Goran Jevtić njega zovu Goran Keba, inače su u mojoj familiji svi Kebe. On se itekako bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko su se dalo u muzici, ali evo kako kaže emisija nikad nije kasno - rekao je Keba.

Foto: Jutjub printskrin/A Sad Malo Mi

- Završio sam fakultet i volim sport, ali mi je muzika na prvom mestu. Uvek sam pratio dobre peme i volim dobre narodne pesme, dvojke. Kada sam počeo da pevam te dvojke su bile aktuelne. Ja sam se baš pronašao u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako - kazao je Goran.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas