Oglas
· · Komentari: 0
RAT NA ESTRADI

"ĐUBRE KOJE KRADE TUĐE": Karleuša napala Anu Nikolić zbog pesme, umešao se i Lukas (FOTO)

Na pomolu je novi estradni rat

1655133898_pjimage---2022-06-13T172009.791.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ananikolicofficial/ karleusastar
Oglas

Nakon što je objavila demo-snimak, Ana Nikolić je i javno počela da izvodi pesmu koja nije njena.

U pitanju je pesma "Provereno", koju je Milica Pavlović objavila na svom poslednjem albumu. Ani Nikolić se ova pesma očigledno jako dopala, pa je odlučila da počne i da je izvodi javno, a pojedine kolege su odmah reagovale.

Pročitajte još: Ceca i Anastasija održale zajednički nastup: Ćerka me čeka u apartmanu i kaže “mogu ti reći, nije ovo lak posao” (FOTO)

Prva je reagovala pevačica Jelena Karleuša, koja je žestoko osudila ovaj Anin potez.

Foto: Printskrin/Instagram

- Kakav je bre ovo način? Na šta ovo liči? Sram vas bilo bre! Apsolutna podrška za Milicu! Pevam skoro 30 godina i nikada se ovakve stvari nisu dešavale! - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Međutim, Aca Lukas, kojem se Anino izvođenje jako dopalo, nije ostao imun na Karleušine prozivke, pa joj je žestoko uzvratio.

Foto: Printskrin/Instagram

- Poznata pevačica podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da peva konačno. Ali ne ide to tako lako - poručio je Lukas na svom Instagram profilu.

Pročitajte još: Zavirite u JAHTU Lepe Brene: Ima šest spavaćih soba, a luksuzni materijali su na svakom koraku (FOTO)

Podestimo, iako je od objavljivanja demo-snimka Nikolićeve na Jutjubu, sa drugačijim tekstom, prošlo više od mesec dana, Ana je pesmu počela i da izvodi javno bez obzira na to što pesma nije njena, što nije kupljena i objavljena po pravilima muzičke industrije, te nije ispoštovan zakon o autorskim i izvođačkim pravima.

Ana se na svom Instagram profilu kratko i jasno obratila napisavši: "Đubre koje krade tuđe pesme."

BONUS VIDEO: 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas