Oglas
· · Komentari: 0

Dve KRALJICE napravile spektakl: Jelena Karleuša uz mladenačku pesmu prošetala MODNOM pistom i bacila "bidermajer" Nataši Bekvalac (FOTO)

Pevačice uživale u zanimljivoj večeri

1666337944_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-karleusastar.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - karleusastar
Oglas

Jelena Karleuša je napravila pravi spektakl na jednoj modnoj reviji. Ona je izašla na pistu u krevetu u obliku štikle, što je bio prizor za pamćenje. Pevačica je bila obučena u roze kombinezon koji je bio veoma zanimljivo sečen. Nosila je cipele sa debelom štiklom u istoj nijansi. U ruci je sve vreme nosila cveće,a nikome nije bilo jasno koja je njegova svrha.

Foto: Printscreen/ Instagram - karleusastar

U jednom trenutku Jelena je uz mladenačku muziku u pozadini, simulirajući mladine suze, došla do koleginice Nataše Bekvalac. Okrenula joj je leđa i bacila buket koji je držala u ruci, a koji je predstavljao bidermajer. 

Foto: Printscreen/ Instagram - karleusastar

Kada je Nata uhvatila buket počela je srećno da skače i da se smeje. Nataša često ima običaj da se našali na svoj račun, s obzirom da se udavala i razvodila tri puta, pa je tako ovaj potez nasmejao kako njih dve, tako i sve prisutne. 

Pročitajte još: Marko Bulat hospitalizovan nakon što mu je supruga nanela povrede: Pevač tvrdi da dugo trpi nasilje

Foto: Printscreen/ Instagram - karleusastar

Foto: Printscreen/ Instagram - karleusastar

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas