Oglas
· · Komentari: 0

Džefri Star, TEORETIČAR ZAVERE: ''Holivudom vladaju Iluminati, hteli su da me unište, kao Britni Spirs i Kanjea Vesta'' (FOTO)

''Svakog ko preispituje sistem, bude eliminisan'', tvrdi poznati šminker

1672490609_shutterstock_2115243878-Dzefri-Star.jpg
Photo: Shutterstock
Oglas

Nakon što se neko vreme povukao u ilegalu, zbog brojnih skandala u koje je bio umešan, poznati šminker je ponovo tu.
Džefri Star (37) je Youtube infulenser, i neko ko ima uspešnu liniju šminke. Poslednji put, njegovo ime je osvanulo u medijskim naslovima, povodom navoda da je u vezi sa bivšim mužem Kim Kardašijan. 
Sumnju je izazvalo njegovo preseljenje iz Los Anđelesa u Vajoming, gde Kanje poslednjih godina provodi dosta vremena, na svom ranču. Star je ove priče negirao, te se neko vreme nije oglašavao, niti pojavljivao na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Kanje Vest šokirao pojavom na sceni: Slavni reper se konačno pojavio u javnosti (FOTO)

Ali, on se sada vratio, i ima šta da kaže!
Džefri se u svojim najnovijim izlaganjim na Tviteru, osvrnuo na to koliko mu se život promenio tokom godina, ali je  izneo i par šokantnih tvrdnji. Džefri je imao šta da kaže o svetu slavnih i bogatih, a takođe je spomenuo Britni Spirs i Kanjea Vesta, čije ponašanje u poslednje vreme brine mnoge.

- Kakva luda godina. Pobegao sam od Iluminata 2021. i još me nisu ubili. Svakog dana se budi zahvalan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffree Star (@jeffreestar)

Pročitajte još: OTAC BRITNI SPIRS PORUČUJE: ''Mislite li da bi ona bila živa bez mog nadzora?''

On tvrdi da je želeo da sve razotkrije u 2020. što je dovelo do ozbiljnih posledica:

- Za nekoliko dana, Holivudska elita pokušala je da mi uništi čitavu karijeru, napravi od mene zlikovca, tako da su preplavili vesti lažima o meni, da bi me diskreditovali. Kada biste samo znali šta rade Britni i Kanjeu, napisao je on na Tviteru.

- Svako ko preispituje sistem bude eliminisan. Ja i dalje imam dušu, što ne mogu reći za mnoge demone sa kojima sam bio okružen, zaključio je on.

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas