Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez o velikom uspehu u Holivudu: "Počela sam kao plesačica"

Dženifer Lopez je nedavno govorila o položaju žena u Holivudu, primetila je da se standardi menjaju, što joj je drago, a sada je nastavila da govori o tome šta znači biti žena u šou--biznisu.

1701945603_profimedia-0827202405.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Pevačica i glumica se osvrnula na neke trenutke svoje karijere u Holivudu.

- Nemam Oskara. I nemam Zlatni globus. I nemam Gremi, SAG nagradu, BAFTA-u, izbor kritičara ili holivudsku filmsku nagradu. Ali ovo je moja peta nagrada Icon Avard. Od svih stvari u koje sam mislila da ću odrasti dok sam bila devojčica, poslednja stvar koju sam imala na svojoj listi bila je ikona - rekla je za El.

- Ova nagrada se odnosi na to da bude reprezentativan simbol, u ovom slučaju, ono što znači biti žena u Holivudu - izjavila je ona i dodala da je karijeru počela kao plesačica.

- Ali kada razmislim o tome i o stvarima na kojima sam radila, počela sam kao plesačica. A onda sam počela da snimam filmove, pa ploče, a onda nekako stvaram svoj brend i kompanije na svakom koraku. I sa svakom tranzicijom, izgledalo je da postoji ogromna opozicija, bukvalna, kao fizička i emocionalna, ideji da možeš da uradiš mnogo različitih stvari i da te shvate ozbiljno - zaključila je Dženifer.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas