Oglas
· · Komentari: 0

Džesika Alba išla na terapije sa ćerkom jer su se previše svađale: "Nisam želela da živim tako"

Džesika Alba je našla svoj način da reši probleme

1704877901_profimedia-0821684269.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džesika Alba je otkrila da ide na terapije sa svojom najstarijom ćerkom Honor jer su se previše svađale.

- Svađale smo se sve vreme o glupim stvarima… Mislila sam: „Ne želim da živim ovako. Nisam želela da imamo klin između nas" - rekla je ona za Real Simple.

- To je proces i ja nisam savršena - nastavila je Alba, napominjući da je taj proces pomogao Honor da shvati da je njena mama „samo bila roditelj“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

- Kao njena majka, kada nešto kažem, ona će to čuti kao svađu ili kao da pokušavam da je kontrolišem. Želela sam da postoji neko ko može da objasni stvari na način na koji ja ne mogu - objasnila je zvezda „Fantastične četvorke“.

Džesika sa suprugom Kešom Vorenom ima troje dece, ćerke Onor (15) i Hejven (11) i sina Hejsa (5).  Par se upoznao dok su radili na filmu "Fantastična četvorka" 2004. godine. Verili su se 2007. i spontano se venčali u zgradi suda na Beverli Hilsu sledeće godine.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas