Oglas
· · Komentari: 0

EVO ŠTA PIŠE U KNJIGAMA KOJE NOVAK ĐOKOVIĆ ČITA SVAKI DAN: Te REČENICE su mu najveći POKRETAČ, uvek ih PONAVLJA

Ovo su omiljene knjige Novaka Đokovića

1702124744_1461304_nole-2_ls.jpg
Foto: EPA
Oglas

Znamo šta Novak Đoković voli da jede, kakve satove nosi i čemu služi „crna pločica“ na njegovim grudima, a da li ste znali šta naš šampion voli da čita?

 - Volim da čitam Jovana Deretića, koji piše o našoj staroj istoriji. To je nešto što je stalno u mojim koferima kada putujem - rekao je Nole za medije.

 - Pre širenja rimske imperije, univerzalni jezik je bio srpski. Evo jedan primer: došli su persijski izaslanici u Makedoniju. I Aleksandar (Makedonski) koji je u tom momentu mladić, razgovara s njima bez ikakvog prevodioca i tumača, direktno, na kom jeziku? Pa na srpskom - napisao je Deretić.

 

Ko je bio Jovan Deretić?

Publicista Jovan Deretić preminuo je 2021. godine u 82. godini života. NJegovi tekstovi i knjige izazvali su brojne kontroverze, a u njima on govori o postojanju srpske antičke istorije od 2000. godine p. n. e. pa do 7. veka.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas