Oglas
· · Komentari: 0

Evrovizija 2022: Evo kako možete da glasate za svog FAVORITA! Dijaspora glasa za KONSTRAKTU (FOTO)

Veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu je počelo spektakularnim nastupom Češke

1652557915_konstrakta-1.jpg
Oglas

Večeras se u finalu bori 25 zemalja, a samo jedna zemlja poneće titulu pobednika. Pre nastupa češće voditeljski trio najavio je i propozicije glasanja.

Pročitajte još: Evrovizija 2022: Spektakularan početak velikog finala u Torinu! Poslata jasna poruka

Glasanje za Konstraktu, koje će nas večeras pod rednim brojem 24 predstaviti kompozicijom "In corpore sano", nije moguće iz Srbije. Stoga pozivamo sve one koji bi želeli da ih podrže, a nalaze se u drugim državama koje večeras nastupaju, da glasaju za naše predstavnice.

Sa jednog telefona može se poslati 20 SMS glasova, odnosno obaviti 20 poziva u svrhu glasanja.

Pored toga, možete koristiti aplikaciju koju su organizatori Evrovizije lansirali i pomoću koje se može glasati jednostavnim klikom na ilustraciju zemlje koju želite da podržite.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas