Oglas
· · Komentari: 0

''ISPIRAM RETROGRADNI MERKUR'': Glumica Paula Paton pokazala koji OBIČAJ praktikuje vodeći se astrologijom (FOTO/VIDEO)

Mirišljavi štapići, eterična ulja i kućni spa

1674144043_profimedia-0703199567-Pola-Paton.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Paula Paton (47), američka je glumica najpoznatija po ulogama u ''Nemogućoj misiji- Protokol Duh'' i ''Hitch'', a možda je najpoznatija po braku sa pevačem Robertom Tikom. Iz ovog braka dobili su sina.

A da uticaj retrogradnih planeta ne zaobilazi ni Holivud, pokazala je Paula u svom videu na Instagramu. Naime, lepa glumica je u svom kupatilu napravila pravi spa užitak, i objasnila kako se ''čisti'' od ovih negativnih uticaja planeta, tačnije retrogradnog Merkura.

Foto: Instagram printcreen/paulapattonofficial

Pročitajte još: 18. januara Merkur kreće u svoj direktni hod: Možete da odahnete - Sledi nam bolji period

Ona je uz objavu napisala: '' Moja kupka večeras: epson soli, soda bikarbona, i so iz mrtvog mora- ispiram ovaj retrogradni Merkur''. Pa je objasnila ceo postupak:

- Počeću sa detoks kupkom. Počinjem paljenjem mirišljavih štapića, od kojih koristi ''Paolo santo'', zatim tokom kupke koristi epson soli i eterično ulje lavande, i dodala:

- Zamalo da zaboravim. Toliko je mirišljavo, ulje lavande je veoma dobro i pomaže da se uspavaš.

Mnogi pratioci obili su oduševljeni njenom idejom i onim što vide pa su neki od komentara bili:

- Sviđa mi se ovo, isperi to retrogradno 

- Kako uopšte znamo da je neka planeta retrogradna? napisao je neko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @paulapattonofficial

Pročitajte još: PERIOD OD 22. JANUARA DO 20. APRILA BIĆE NAJSREĆNIJi: Otkrijte koje 4 stvari donose planete u direktnom hodu

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas