· · Komentari: 0

Isplivali DETALJI VENČANJA sina Dejvida i Viktorije Bekam: Svekrva će biti zadužena za modne kreacije, a OVO će biti strogo zabranjeno!

Najstariji sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam, venčaće se sa svojom verenicom Nikol Pelc, 9. aprila ove godine, a sada su isplivali i neki detalji ove raskošne svadbe.

1649077078_bruk.jpg
Foto: Jutjub Printskrin/Vogue

Mladoženjin kum na venčanju trebalo je da bude muzičar Elton Džon, ali navodno zbog svoje muzičke turneje neće biti u mogučnosti da prisustvuje događaju. Ipak, doći će zato Bruklinov veliki uzor, Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spajs Grls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi. - Navodi Miror. 

Pročitajte jošOdržane GREMI NAGRADE 2022: ONI su sinoć ušli u istoriju za doprinos muzici (FOTO)

Mladoženja je za kumove uzeo svoju braću, Kruza i Romea, a Nikol svog brata i bivšeg hokejaša Breda. Deveruša će joj biti baka, a poznato je i da će mlada nositi venčanicu italijanske modne kuće Valentino. Nakon zvaničnog obreda presvući će se u drugu haljinu koju će joj navodno kreirati svekrva - Viktorija.

Dok je Viktorija zadužena za kreiranje kombinacija, Bruklinova mlađa sestra Harper i tata Dejvid imaju važne uloge na venčanju. Harper će biti deveruša, a Dejvid će biti zadužen za govor. Venčanje će biti na raskošnom imanju Nikolinog oca na Floridi, i to u skladu s jevrejskom tradicijom.

- Imanje Nikolinog oca je savršeno za svadbenu ceremoniju. Uz raskošnu vilu s 27 spavaćih soba ima bazen, prostrane vrtove i slikovit pogled na more. Svim zvanicima biće zabranjeno korišćenje mobilnih telefona, kao i uključivanja na društvene mreže, a prve fotografije mlade i mladoženje dobiće Vogue.

Podsetimo, Bruklin i Nikol počeli su da se zabavljaju 2019. godine, a samo godinu dana kasnije, u julu 2020, objavili su veridbu i od tada ne prestaje interesovanje javnosti za njihovo venčanje.

- Pre dve nedelje pitao sam srodnu dušu da li želi da se uda za mene i pristala je. Ja sam najsrećniji čovek na svetu. Obećavam da ću biti najbolji suprug i jednog dana najbolji otac - objavio je tada Bruklin.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.