· · Komentari: 0

Jedan od najvećih hitova VESNE ZMIJANAC posvećen je OVOM pevaču

Pevačica otkrila tajnu

1668078128_vesna-zmijanac.jpg
Foto: Ataimages

Vesna Zmijanac bila je nekoliko godina u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, a iako se pričalo da je on ljubav njenog života, malo ko zna da je pevačicin najveći hit "Nevero moja", bio posvećen kolegi u koga je dugo bila zaljubljena.

Pročitajte još: Šakira i Pike postigli dogovor o starateljstvu: Pregovori trajali 12 sati

Naime, Vesna je dugo vremena patila za Halidom Muslimovićem, koji je osamdesetih godina bio njena najveća ljubav. Pevačica je svojevremeno u jednoj emisji i otkrila ovu veliku tajnu.

- Kada je Halid izdao album “Učini bar jedan pogrešan korak”, shvatila sam da je to pesma namenjena meni, nakon čega sam donela odluku da potražim drugog muškarca i da se udam. Posle toga sam Halidu posvetila pesmu “Nevera moja bio si ti” – pričala je Vesna i otkrila da je Halid u to vreme bio zaljubljen u Zlatu Petrović:

Halid je bio zaljubljen u Zlatu

- Jedno vreme sam kod njega i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: “Čekaj, maco, red je podugačak”, našalila se Vesna, prenose mediji.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.