Oglas
· · Komentari: 0

"Jedanaest godina preispitivanja da li sam dobra majka": Anđelka Prpić uputila sinu emotivnu rođendansku čestitku (FOTO)

Anđelka se nedavno ostvarila i drugi put u ulozi majke

1691489305_jasmin_levi_22062023_0045--1-.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Glumica i voditeljka Anđelka Prpić glavna je tema svih medija otkad se pročulo da čeka dete sa najboljim prijateljem bivšeg muža.

U ulozi majke ostvarila se po drugi put krajem maja, kada je na svet donela devojčicu Čarnu. Iz prvog braka sa Darijom Prpićem ima sina Jakšu, koji je napunio 11 godina.

Tim povodom, Anđelka je objavila njegovu fotografiju na svom Instagram profilu i napisala emotivne reči:

"Jedanaest godina preispitivanja kakva sam majka, gde grešim i ima li popravnog i slutim da će ih tek biti. A onda odahnem jer znam da se najbolje, najzdravije i najlepše raste od ljubavi, jer tu sam velemajstor! Kao i svaka mama uostalom. Srećan mi moj najdivniji dan! Prvi u nizu", napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

Podsećamo, svojevremeno je pričala o sinu koji je krenuo njenim stopama:

- Imam potrebu da kao keva pričam o svom detetu i da ga hvalim. Naravno, svaki roditelj je preponosan na svoje dete - rekla je Anđelka o Jakši, koji je već  glumio u filmovima “Toma” i “Bauk”, pa dodala:

- Ja sam za Jakšu isključivo njegova mama, nikakva koleginica koja ima prostora tu da savetuje bilo šta. Moram da priznam da mu zavidim jer radi sa direktorom fotografije koji je radio filmove Nikite Mihalkov. Ja to do kraja svoje karijere neću uspeti, svesna sam - zaključila je za "Prvu".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas