Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Katy Perry i Orlando Bloom ŠOKIRALI pratioce: Orlando u GAĆAMA, a slika Jennifer i Ben Afflecka OBARA REKORDE (FOTO)

Keti Peri i Orlando Blum podržavaju vezu Dženifer Lopet i Bena Afleka.

1623911072_jenifer-i-ben.jpg
Oglas

Keti Peri je romantična duša i toliko je srećna što su se Dženifer Lopez i Ben Aflek poljubili na javnom mestu da je njihovu sliku objavila među fotografije njenog romantičnog putovanja sa Orlandom Blumom.

Pročitajte još: Podržavaju Megan Markl? Englezi masovno ćerkama daju ime LILI, dok je Arčija pobedio MUHAMED

Foto: Instagram/ screenshot katyperry

Orlando Blum u krevetu

Pevačica Keti Peri i glumac Orlando Blum dobili su ćerku Dejzi Dav Blum, a ovih dana "pobegli" su na romantičan odmor u Veneciju. Beba je rođena krajem leta 2020. godine, a poznati par se upoznao 2016. godine i do danas su ostali vereni!

Vožnja gondolom, poseta Muranu, šetanja kanalima.

Upravo su objavili seriju fotografija iz Venecije i možemo da ih vidimo kako uživaju u vožnji gondolom, gledaju kako se u Muranu prave čuvene staklene čarollije, šetaju gradom... Keti je, čak, poput paparaca snimila Orlando Bluma kako golišav spava u luksuznom hotelu "Aman".

Gondola i mobilni telefoni

Zanimljivo je da dok su se vozili gondolom oboje su držali mobilne telefone u rukama, a ne jedan za drugog! Međutim, Keti Peri je romantična osoba i između njihovih slika našla je mesta i da se pojavi  famozne slika poljupca Dženifer Lopez i Bena Afleka.

Fotografije je za jedan dan lajkovalo skoro dva miliona ljudi!

Pročitajte još: Famozna crvena haljina Kejt Midlton planula, a taj model stoji svim ženama! (FOTO)

Keti Peri je nedavno potpuno promenila imidž i postala je nežna dugokosa plavuša. Promenila je i stil oblačenja i postala je elegenatnija koji je potpuno u skladu sa odmorom u Italiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pročitajte još: Očaravajuća unuka kraljice Elizabete: Da li je ona nova zvezda kraljevske porodice?

Slavni verenici su u veneciju poveli i ćerku Dejzi, kao i njegovog sina Flina.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas