· · Komentari: 1

Konstrakta dobila ogromnu podršku sa svih strana: Najpoznatije javne ličnosti svim srcem uz Anu (FOTO)

Naša predstavnica imala je neverovatnu podršku

1652390581_mieu.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ Eurovision Song Contest

Pod rednim brojem 3 nastupila je večeras Konstrakta sa numerom "In corpore sano".  Oduševila je kako voditelje, tako i publika, a cela arena je je tapšala našoj Ani!

Konstrakta je već osvojila drugo mesto za najbolji tekst pesme na Evrosongu, a "Kreativna Poljska" joj je dodelila nagradu za najkreativniji nastup.

Kvalitet i originalnost Konstraktine izvedbe primećena je kako u Evropi, tako i od strane mnogih naših javnih ličnosti koji su je svim srcem podržali večeras.

Neki od njih su i glumci poput Sergeja Ćetkovića, Jelisavete Orašanin, Jelene Gavrilović...

Foto: Instagram/printskrin/jagodenamagli

Od pevača tu su i Ana Bekuta, Marija Šerifović, Sanja Vučić, Ksenija Knežević, Goca Tržan, Jelena Karleuša i mnogi drugi.

Karleuša je posebno oduševljena Konstraktinom pojavom i nastupom, pa pored podrške nije krila ni reči oduševljenja. Više o tome možete pročitati ovde.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.