Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Elizabeta otvara ličnu kutiju za nakit tokom PLATINASTOG JUBILEJA: Šta će sve javnost moći da vidi

Kraljica Elizabeta otvoriće zapanjujuću ličnu kutiju za nakit u toku proslave platinastog jubileja i predstaviti je javnosti

1652426537_c2f02af189bbd05a488b18459149b678b836bc96.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovo je retka prilika da se zaviri u zbirku koju poseduje kraljica. Pozajmiće nekoliko komada Kraljevskoj kolekciji Trust-u da bi izlagala u raznim kraljevskim palatama ovog leta.

Niz broševa, koje kraljica često nosi kao simboličan znak tokom zvaničnih turneja Komonvelta biće izloženi, kao i njene čuvene dijamantske dijademe.

Pročitajte još: Objavljen REDOSLED nastupa u velikom finalu Evrovizije 2022: Konstrakta peva pod ovim brojem

Broševi uključuju kanadski broš od javorovog lista kompanije koji je nosila princeza Elizabeta prilikom svoje prve posete Kanadi 1951. godine. Kasnije pozajmljen i Kamili, vojvotkinji od Kornvola i Kejt Midlton. Broš plamenog ljiljana, koji predstavlja nacionalni cvet Zimbabvea i Zambije, biće takođe izložen, prenosi People.

Novozelandski broš od srebrne paprati, koji je kraljica pozajmila Kejt za njenu turneju sa princom Vilijamom 2014. godine, takođe je među izloženim.

U Bakingemskoj palati, kraljičina čuvena dijamantska dijadema, koja je nasleđena od kraljice Viktorije 1821. godine.

Jubilarni vikend, kojim se proslavlja kraljičinih rekordnih 70 godina na tronu, počinje 2. juna kada se očekuje da će se kraljevska porodica pojaviti na balkonu Bakingemske palate.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas