Oglas
· · Komentari: 0

Lejdi Gaga neće nastupiti na dodeli Oskara: Pevačica nominovana, ali jedina ne dolazi

Lejdi Gaga neće biti u mogućnosti da se odazove pozivu i prisustvuje dodeli Oskara

1678614349_83d90f65209eb34abdd59a2ade144d0fd41bd7f0.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Izvršni producent Oskara, Glen Vajs, potvrdio je vest da Gaga, koja je dobila četvrtu nominaciju u karijeri za pesmu "Top Gun: Maverick" "Hold Mi Hand", neće nastupiti.

- Pozvali smo svih pet nominovanih. Imamo odličan odnos sa Lejdi Gagom i njenim timom. Ona je trenutno usred snimanja filma. Dakle, neće nastupiti na dodeli - rekao je Vajs na konferenciji za novinare i dodao da zbog nedostatka vremena ona ne bi mogla da napravi performans u onom kalibru na koji smo navikli od nje, tako da je odlučeno da ipak ne nastupa, prenosi Varajeti.

Gaga trenutno snima novi deo "Džokera", a kada je dobila nominaciju pevačica i glumica istakla je na društvenim mrežama koliko je zahvalna.

- Puno hvala Akademiji što je nominovala moju pesmu "Hold my hand" ( "Drži moju ruku") za Oskara ove godine! Pisanje ove pesme za film "Top gan" bilo je duboko i snažno iskustvo koje nikada neću zaboraviti. Tako sam zahvalna za magiju muzike i bioskopa - napisala je Gaga.

Svi ostali ovogodišnji nominovani za najbolju originalnu pesmu na Oskaru potvrdili su svoj dolazak, pa će se među njima naći i Rijana čiji se nastup čeka.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas