Oglas
· · Komentari: 0

Madona objavila prvu fotografiju nakon izlaska iz bolnice: Evo kako sada izgleda (FOTO)

Pevačica Madona (64) je krajem juna zabrinula obožavaoce širom sveta kada je objavljeno da je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja i teške infekcije

1689775308_e28b1212758374cf5fc45994dd9420cd83773f95.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Madona je sada prvi put objavila svoju fotografiju na takozvanom "storiju" na Instagramu, a na kojoj čvrsto drži plišanu igračku.

"Kraljica popa" se pre nekoliko dana zahvalila obožavaocima na svoj podršci koju je dobijala iz dana u dan.

Foto: Instagram/ printscreen/ Madonna

- Hvala vam na pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i neverovatno sam zahvalna za sve blagoslove u mom životu - započela je priču pevačica.

Rekla je da je nakon što je prvi put pomislila na svoju decu kada se probudila u bolnici, njena sledeća pomisao bila da ne želi da razočara obožavaoce ili ljude koji su joj pomogli da se pripremi za predstojeću svetsku turneju, a koja je otkazana zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

- Moja prva pomisao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Moja druga pomisao je bila da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio karte za moju turneju. Takođe nisam želeo da izneverim ljude koji su neumorno radili sa mnom tokom poslednjih nekoliko meseci na stvaranju moje turneje. Ne volim da razočaravam bilo koga.

Pevačica je tada dodala da se fokusira na svoje zdravlje i postaje jača

- Uuveravam vas, vratiću se čim budem mogla - završila je izlaganje pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas