Oglas
· · Komentari: 0

Marija Šerifović objasnila kako je izgledao povratak sa sinom u Srbiju: "Ovo je najstresniji dan u mom životu"

Pevačica Marija Šerifović dobila je sina uz pomoć surogat majke,a ceo proces obavljen je u Americi

1703599300_269eb421597a5f0004c806e582c112389c03064d.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Marija se sa sinom Mariom i majkom Vericom vratila u Srbiju, a na svom vlogu na Jutjubu pokazala je kako je izgledao njihov dolazak u porodični dom.

- Danas je 21. decembar i ja zajedno sa Super Mariom kreće za Beograd. Nikada nisam spavala ovih dvadesetak dana. U stravičnom sam stresu zbog ovog puta. Gospodin Mario prvi put putuje i ja prvi put putujem pod stresom. On je od kuće, do malopre spavao, i bravo, care. Sada je krkao malo mleka. Nadamo se da će sve i nadalje biti kako treba - rekla je ona na početku.

Ona je priznala da joj je veoma stresno što putuje prvi put sa bebom, ali njena majka Verica je sve vreme bila uz njih i pomagala joj oko deteta.

- Za sad smo lagano, iako tvrdim da je ovo najstresniji dan u mom životu. Baba i ja smo se dogovorile, prvo jede baba, a posle ću da jedem ja. Moraš sad da mi daš dete dok ja jedem. Ja nisam spavala ni jedan jedini minut. Junior je spavao, jeo je do sada tri puta. Trenutno je baba na snazi. Uglavnom, jedno lagano putovanje. Tako da, sine, hvala - ispričala je Marija.

Šerifovićka je na kraju pokazala i trenutak kada su stigli u dom, dok je malog Maria sve vreme držala u naručju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas