· · Komentari: 0
NOVA FRIZURA

Promena imidža: Megan Markl pleni novom frizurom i elegantnim izdanjem (FOTO)

Vojvotkinja od Saseksa oduvek pleni svojim izgledom, kako odabirom garderobe, tako i frizurom i šminkom

1667462165_shutterstock-Megan.jpg
Foto: Shutterstock

Megan uvek zaseni svojom pojavom, pa je tako bilo i ovoga puta, kada je pozirala na novoj fotografiji.

Pročitajte još: Da li Megan Markl planira da se vrati glumi? NJen odgovor je izričit

Na fotografiji se vidi kako stoji pored dve žene, od kojih je jedna Fabkasi, trener ličnog razvoja, koju je ona i objavila na društvenoj mreži Instagram. Megan izgleda veoma elegantno u svom crnom kompletu i bež mantilu, a izgled je upotpunila crnim sandalama. Ono što je njenom izgledu dalo senzacionalni faktor je njena bujna kosa, boje čokolade, koja je ovog puta sa blago uvijenim krajevima, puštena da slobodno pada celom dužinom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasiopia (@fabkasi)


Fabkasi je podelila ovu fotografiju uz natpis:'' Jedan trenutak u vremenu sa Megan Markl. Kakav podsetnik na magiju koja živi u svima nama! I koliko je oslobadjajuće biti ono ko stvarno jesi. Vreme je Sada!'', zaključila je ona.

Takodje je podelila i sliku gde se ona i Megan smeju zajedno, na Instagram priči, šaleći se:''Vidimo se sledeće nedelje draga! Zvanično je, sada smo najbolje drugarice.'' Fanovima se jako svidela slika, i tada je jedan prokomentarisao: ''Moja besprekorna sestra po srcu'', dok je drugi napisao: ''Sve dame na jednom mestu sa stilom i gracioznošću''.

Pročitajte još: "Imala sam osećaj SRAMOTE u stomaku": Prvi POSAO Megan Markl je za nju bio noćna mora (VIDEO)

Inače, kosa Megan Markl prirodno je kovrdžava, i ona je u jednoj od svoji epizoda podkasta 'Arhetipovi', gde razgovra sa Marajom Keri , ispričala kakve je izazove imala sa kosom u detinjstvu. ''Moja prirodna kosa je toliko kovrdžava i gusta. Sećam se dok sam bila mala, da je moja baka Džanet sredjivala moju kosu. Ona bi mi rekla 'Drži se za lavabo', i ja bih ga čvrsto stegla mojim malim rukama, dok bi me ona raščešljavala i vezivala kosu.''
rekla je ovom prilikom Megan.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.