Oglas
· · Komentari: 0

MILOŠ BIKOVIĆ IZVEO SINA IZ PORODILIŠTA: Glumac sa Ivanom i sinom izašao na sporedni ulaz

Glumac Miloš Biković izveo je sina Vasilija i verenicu Ivanu Malić iz porodilišta

1705163516_izazov_premijera_19042023_0085.JPG
Foto: ATA images
Oglas

Proslavljeni srpski glumac Miloš Biković danas je u popodnevnim satima iz porodilišta izveo verenicu Ivanu Malić i sina Vasilija, koji je na svet došao 9. januara. Glumcu je za 36. rođendan stigao najlepši poklon, budući da će naslednik prvi put stići kući baš na dan rođenja svog oca.

Novopečeni roditelji uputili su se ka zajedničkom domu na Dorćolu, koji su prethodnih nedelja uredili za dolazak naslednika. Međutim, oni su izašli kroz garažu, a kroz glavni ulaz na kom je Miloš viđen dok nosio opremu za bebu.

Glumac je prethodne noći objavio snimak s proslave rođenja sina, na kome se vidi kako go do pojasa, na ramenima prijatelja kiti trubače uz pesmu "Nesanica".

Uz snimak je dodao i emotivan opis.

- Moja braća Cigani mi kažu 'imaš cigansku dušu’ i to mi je jedan od najlepših komplimenata. Volim ih jer je duša danas deficitarna roba. (Ne zna se šta je gore, što je deficitarna ili što se posmatra kao roba). A moji prijatelji, sa mnom u radosti i tuzi, hvala vam za sve. Rođendan nije ni počeo, a ja sam svoje poklone već dobio. Dobio sam NJEGA… Najveći blagoslov od svih - napisao je glumac uz objavu.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas