Oglas
· · Komentari: 0

Najveće pitanje koje se postavlja od "nestanka" Kejt Midlton: Palata se ne oglašava, a Vilijam se slaže da se sve drži u tajnosti?

Kejt Midlton je fotografisana na farmi sa princom Vilijamom tokom vikenda, ali to viđenje nije pomoglo da se zaustave teorije zavere.

1710929220_profimedia-0838055613.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ipak, kako piše Pejdž Siks najveće pitanje koje mnogi postavljaju je zašto Kensingtonska palata nije ugasila spekulacije dodatnim saopštenjima.

Kejt (42) je bila van očiju javnosti od januara, kada je objavljeno da je imala tešku operaciju abdomena.

Tada je palata objavila da će se princeza od Velsa vratiti kraljevskim dužnostima posle Uskrsa. Ipak, to je dodatno izazvalo nagađanja o pravoj prirodi njenog stanja i da li postoji nešto više od toga.

- Mislio bih da je Ketrin uradila dovoljno dobar posao, jer se povukla na tri meseca, ali očigledno ne… zašto bi morala da priča o svom ličnom i privatnom zdravlju - rekao je pisac i prijatelj kraljevske porodice Hugo Vikers za Pejdž Siks.

- Ovo mora da je veoma uznemirujuće za nju. Lično, mislim da ona ne treba da priča o tome.

Ipak, čak i on kaže da se ljudska radoznalost ne može ugušiti.

Izvori iz palate rekli su za pomenutu stranicu da je upravo Vilijam bio nepokolebljiv da se Kejtino zdravlje drži u tajnosti.

- Vilijam je opravdano zabrinut zbog paralela sa njegovom majkom, Dajanom. A trenutna rasplamsana fascinacija javnosti čini još više da ubedi da je u pravu.

- Ovo je razlog da se sve drži u tajnosti. Ovo ga proganja.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas