Oglas
· · Komentari: 0

Nakon dva razvoda on joj je vratio veru u ljubav: Ovo je muž Eve Longorie - uživaju na pozantoj evropskoj destinaciji (FOTO)

Eva Longoria i Hose Baston su u braku sedam godina

1690105000_profimedia-0787187284.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Eva Longoria retko kad prikazuje supruga na društvenim mrežama, a sada je par fotorgafisan kako se grli na odmoru u Španiji.

Zvezda serije „Očajne domaćice” (48) i izvršni producent, Hose Baston, (55) primećeni su tokom porodičnog putovanja u Španiji, tačnije Marbelji.

Foto: profimedia

Eva, kao i uvek, izgleda odlično u jednodelnom kupaćem kostimu bele boje koji je savršeno istakao njeno mišićavo telo. Izgled je upotpunila slamnatim šeširom i okruglim naočarima za sunce.

Baston i Longorija su se venčali u Meksiku 2016. godine nakon što ju je on zaprosio u Dubaiju u decembru 2015. Par je dočekao sina u junu 2018. godine, dok Baston iz prvog braka ima troje dece. 

Foto: profimedia

Longorija je ranije bila udata za glumca Tajlera Kristofera od 2002. do 2004. i bivšu NBA zvezdu Tonija Parkera od 2007. do 2011. godine za koga se pričalo da ju je prevario. Veliku želju da postane majka uspela je da ostvari u 43. godini.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas