· · Komentari: 0
SVET GLUME

KONAČNO SE OGLASIO ĐURIČKO: Ko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas! (FOTO)

Reči podrške mladim glumicama stižu sa svih strana

1611075248_djuricko.png
Foto: InstagramScreenShot/ nikoladjuricko

Podrška koja se samo može poželeti ovih dana stigla je od kompletne javnosti, ali i kolega iz glumačkog sveta koji su stali iz maldih glumica, Milene Radulović i njenih kolginica koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića za seksualno zlostavljanje.

I proslavljeni glumac Nikola Đuričko, koji trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, poslao je snažnu poruku na društvenim mrežama.

Pročitajte još: Sloboda Mićalović objavila poruku podrške Mileni Radulović: "Kako mislite da je nemoguće da ćute?"

- Podrška hrabrim devojkama! Ko dirne naše Sestre dirnuo je sve nas - napisao je Đuričko uz fotografiju sa transparentom na kome stoji natpis "Nisi sama!".

Od subote uveče, kada je Aleksić priveden zbog sumnje da je seksualno zlostavljao nekoliko učenica svoje glumačke škole, u javnost je izašlo još nekoliko njegovih polaznica, koje su zdušno podržale Milenu. One su izrazile duboko saosećanje sa užasima kroz koje je mlada glumica prošla, a i iznele svoja negativna iskustva sa učiteljem Miroslavom Mikom Aleksićem.

Pročitajte još: "SESTRE STISNITE ZUBE I PESNICE": Jake REČI Jelene Karleuše nakon bolnog priznanja Milene Radulović (FOTO)

Podsetimo, Aleksića je prijavilo više devojka za silovanje i seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61.

 Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.