· · Komentari: 0
RASPRODAJE POKLONE

Ne želi više ništa od njega: Anđelina Džoli prodala skupoceni poklon Breda Pita za 8.1 milion evra

Slavna glumica odlučila je da izbriše prošlost

1614756689_w_55535468.jpg

Anđelina Džoli, odlučila je da sve skupocene stvari koje je joj je poklonio bivši suprug Bred Pit, da na aukciju i zaradi novac.

Pročitajte još: Još jedna prinova u porodici Aleka Boldavina: Glumac dobio sedmo dete (FOTO)

Bračni par koji ima šestoro dece, već godinama se bori za starateljstvo, a kako su odnosi veoma zahladneli između njih, Anđelina ne želi više ništa da ima od bivšeg supruga. Odlučila je da sliku koju je naslikao bivši britanski premijer Vinston Čerčil proda na aukciji. Delo pod nazivom "Toranj džamije Kutubije"  u Marakešu, nastalo je tehnikom ulje na platnu.

Foto: EPA

Iako su očekivali da će ova slika dostići najveću vrednost od 2,8 miliona evra, prodata je za neverovatnih za 8,1 miliona evra, objavila je aukcijska kuća Christie's. Nakon što se oslobodila ovog skupocenog poklona od bivšeg supruga, Anđelina nastavlja sa svojim životom opuštena i nasmejana:

Pročitajte još: Oseća svu njenu bol: Princ Hari u intervjuu sa Oprom emotivnim rečima ispoljio emocije vezane za majku Dajanu

- Iza mene su prilično teške godine. Posvetila sam ssvojoj porodici i stvari se polako vraćaju na staro, u normalu, poput leda koji se topi i krvi koja se napokon vraća u moje telo. Radujem se pedesetima – izjavila je nedavno u jednom intervjuu jedna od najlepših žena na svetu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.