Oglas
· · Komentari: 0
NOVI SUKOB

Neviđeni HAOS u ZVEZDAMA GRANDA: Ceca u žestokoj svađi sa Milijem, Saša Popović jednom izjavom zabrinuo SVE

Novi haos u Zvezdama Granda

1645860811_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Učestale svađe među članovima žirija su postale učestale, pa je atmosfera u Zvezdama Granda i ovoga puta bila i više nego napeta.

Pročitajte još: Marinko Rokvić ISPUNIO OGROMNU ŽELJU pred smrt: Sa suprugom Slavicom doživeo najemotivniji trenutak (FOTO)

Glavni akteri su i ovoga puta bili Ceca i Mili, koji više ni ne kriju svoju netrpeljivost. Rasprava je započela oko pevanja kandidata, pa je folk pevačica oštro odbrusila popularnom kompozitoru da ne može na taj način da ocenjuje kandidate.

- To nisu bre za poređenje pevači, svako ima svoj način pevanja - orio se studio, a Popović nije mogao da veruje u prizor besne Ražnatovićke.

- Aco Đokoviću, celu bolnicu hoću da dovedeš od sledećeg kruga radi Cece. Ljudi, pa dobiće infarkt sto posto - apelovao je Saša.

BONUS VIDEO:
 

 

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas