Oglas
· · Komentari: 0
kraljevska porodica

"Nije primereno da Megan bude tu": Čarls rekao Hariju da njegova supruga nije dobrodošla?

Kralj Čarls je rekao princu Hariju da ne dovodi svoju suprugu Megan Markl u dvorac Balmoral, dok su on i drugi članovi kraljevske porodice putovali kako bi bili pored kraljice Elizabete u poslednjim trenucima, prenosi Dejli Mejl

1662795622_profimedia.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Kako prenose britanski mediji, uoči smrti kraljice Elizabete Druge došlo je do male drame, a glavni akteri su bili vojvoda i vojvotkinja od Sakseksa.

Pre svega, bila je slučajnost da su Hari i Megan bili u Britaniji kad se stanje kraljice pogoršalo, što ih je poštedelo višesatnog leta preko Atlantika.

Uprkos nesuglasicama poslednjih godina, princ Hari je uvek bio privržen svojoj baki i imali su odnos pun ljubavi i topline.

Pročitajte još: Kejt Midlton viđena prvi put od smrti kraljice Elizabete: Princeza sva u crnom (FOTO)

Kako prenosi "The Sun", princ Hari je bio u Frogmoru kada je dobio poziv od svog oca, kralja Čarlsa III koji ga je zamolio da ne dovodi Megan u Škotsku.

"Čarls je rekao Hariju da nije primereno da Megan bude u Balmoralu u tom trenutku velike tuge", rekao je izvor za "The Sun".

"Rečeno mu je da ni Kejt ne ide, i da će poseta biti ograničena samo na članove najuže porodice", rekao je izvor i dodao: "Čarls je posebno naglasio da Megan nije dobrodošla."

Dejli Mejl spekuliše o tome šta se zaista desilo ovom prilikom. Dok neki tvrde da Hari i Megan nisu znali da ni Kejt neće biti u Balmoralu, pa su se složili sa odlukom da ni Megan ne ide u dvorac, drugi kažu da je njeno prisustvo bukvalno zabranjeno uz argument da nije Kejt Midlton neće biti tamo.

Pročitajte još: Kamila će postati KRALJICA nakon krunisanja Čarlsa III: Svi detalji ljubavi između "rasturačice brakova" i budućeg kralja

Neki mediji navode da Hariju nije bilo dozvoljeno da uđe u avion koji je odvezao Vilijama, Edvarda i Endrua do Balmorala, piše Miror.

Podsetimo, princ Hari nije stigao da se pozdravi sa kraljicom Elizabetom Drugom, već je stigao u Balmoral nekoliko sati nakon što je kraljica preminula.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas