Oglas
· · Komentari: 0

On je BIVŠI DEČKO Milice Todorović: Snimio jedan hit i nestao, a danas izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Upoznali su se 2005. godine u Zvezdama Granda

1669729920_Foto-Arhiva-Novosti-V.-Danilov-Printscreen-TikTok-grandvremeplov.jpg
Foto: Arhiva Novosti - V. Danilov, Printscreen/TikTok - grandvremeplov
Oglas

Milica Todorović je bila u vezi sa pevačem Nenadom Jovanovićem. NJih dvoje su se upoznali 2005. godine u drugoj sezoni takmičenja "Zvezde Granda". Ona je tada osvojila prvo mesto, dok je Nenead bio treći.

Bili su zajedno dve godine, nakon čega je svako krenuo na svoju stranu. Nenad se nekoliko godina nakon učešća u poznatom takmičenju povukao sa javne scene. Ostao je upamćen po jednom hitu "Da li ga varaš".

Pročitajte još: Zbog raskida je mislila da će umreti, a sada mu je posvetila pesmu: Dženifer Lopez kroz baladu opisala ljubav prema Benu Afleku

On se danas dosta fizički promenio, oženjen je i ima sina. Malo je poznato da je on nastavio da se bavi muzikom i da je veoma tražen kada su privatne proslave u pitanju. 

 

@grandvremeplov Nenad Jovanović - Da li ga varaš... 🥃🥂🎵 #nenađovanovic #zvezdegranda #grandproduction #grand #pesme #muzika #narodnamuzika #hitovi #hit #folk ♬ original sound - Grand Vremeplov

NJegov snimak sa početka karijere je na društvenoj mreži TikTok postao veliki hit, pa su se mnogi setili njegove zaboravljene pesme, kao i veze sa pevačicom Milicom Todorović.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas