Oglas
· · Komentari: 0
PRIRODNA LEPOTICA

Ona je ĆERKA voditeljke Tanje Peternek: Molila ju je da se ne bavi glumom, a pomoć je potražila od Ivana Bosiljčića! (FOTO)

Svoju prvu ulogu je ostvarila 2012. godine u filmu Šešir profesora Koste Vujića, a najzapaženija uloga joj je Lenka Dunđerski u filmu Santa Maria della Salute.

1630220951_pjimage--19-.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ g.aleksic
Oglas

Pokušali da je odgovore od glume

Plavokosa Tamara koja danas ima 29 godina, ćerka je reditelja Gorana Aleksića i voditeljke Tanje Peternek, a njeni roditelji isprva nisu bili za ideju da im se ćerka bavi glumom.

Sve je počelo dok je Tamara još bila u četvrtom razredu srednje škole.

Kada je čula da njena ćerka želi da se bavi glumom, novinarka Tanja Peternek, autorka emisije "TV lica kao sav normalan svet", odmah je pozvala Ivana Bosiljčića.

- Kada mi je rekla da će studirati glumu, zamolila sam Bosketa, koji je veliki i glumac i čovek, definitivino među pet najboljih u Srbiji, da joj skrene pažnju kakav je to posao. Sećam se da smo se videli posle njegovog koncerta u Sava centru. On ju je posavetovao: "Biti glumac je najteži posao, a teže od toga je samo biti glumica". Pitao ju je i da li je sigurna da to želi, a ona je bila samouverena: "Želim samo to i ništa drugo." Kada je to izgovorila, Ivan me je pogledao i samo je izustio: "Pa evo, ja sam probao" - rekla je Tanja Peternek Aleksić svojevremeno za novine.

Tamara danas sigurnim korakom ide kroz svet glume. Igra u pozorištu Madlenijanum, Beogradskom dramskom pozorištu i Pozorištu Puž. Bavi se i sinhronizacijom crtanih filmova u studiju Livada Beograd.

Mlada glumica je prirodna lepotica i njen Instagram profil je pun fotografija bez trunke šminke, često u prirodi. Devojka za primer i uzor mladima.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas